quba-QP , niewygladasz nawet w polowie tak jak ten koleś i ci to udowodnię człowieku ! śmieszne są wasze wypowiedzi na ten temat , bo pierdolicie 3 po 3 i niewiecie jak typ wyglada !
przysle zdjecie i zobaczymy czy to bedzie takie śmieszne , polowa zlapie kompleksy i zaraz zwrócicie ładnie chonor...!!!!!!!!1
quba-QP niejestes wszechwiedzący i niemozesz oceniać jego wygladu ! wysle ci zdjecie , wbijesz je do galerii i zobaczymy jakie to śmieszne jest ! chyba wyraźnie powiedziałem ze wyglada lepiej niz 97% tego forum a klatki takiej ttutaj jeszce niewidzialemn ! udowodnię ci to !
Nerwuska_Hous pytał o wage a ja ze niewiedzialem dokładnie powiedziałem 7 okolo! spytałem : wazy 75 kilo , zaczynał jak ważył 47 kg wiec 28 kilograma suchego mięsa , bez grama tluszczu prztyl
i mowie chyba wyraźnie ze wyglada MASAKRYCZNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przypomnę ze niemiał on przez te 3 lata pieniędzy na dietę , jadł wszystko !
jestem ciaekawy jakie beda komentarze jak bedzie fota , wiem ze coniektorym szczeka opadnie...
aki blondynek ,
a przypomnij sobie tego typa , bodajże z czech , tego mlodzitkiego , był z nim na forum filmik ... wazy niespełna 7 kilo a tubnawet w 10% nikt nieprzypomina jego sylwetki ,jedyny który by powalczył to powerben , reszta , 1 kilowcy , 9 kilowcy etc idt nieumywaja sie ok ?
lol a popatrz sobie na kulturystów w tych kategoriach wagowych ... i co , wymiatają chlopie , wiec niepisz mi tu ze to śmieszne bo ten koleś moze na zawody wagi lekkiej smalo walić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!