Autor Wątek: Ryz+tunczyk  (Przeczytany 2270 razy)

Mhuculska

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 14
Ryz+tunczyk
« dnia: Lipiec 24, 2016, 20:29 »
Witam!Jem juz dosyc długo ryz z tuńczykiem i szczrze mówiąc to sie juz przejadłem tym..... znacie jakieś składniki zeby urozmaicić to danie?

guciorw-Sc

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 6
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 24, 2016, 21:15 »
polecam  ryz  z jogurtem  wsyp  ryz  do miski  zalej jogurtem wymieszaj i stary nie czuc ze jesz ryz tylko pyszny jogurt  czuc  :D(tylko nie jugurt naturalny tylko smakowy  wisniaitd.) :D:D

Aachen1970

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 17
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 24, 2016, 21:23 »
ale raczej do tuńczyka jogurtu nie wrzucisz:Dja juz nie jem tego gowna, mam problemy z samym zapachem obojętnie jak przyzadzony, walnij majonez troche musztardy kukurydze papryki ryz tuńczyk wymieszaj, dobra salatka wychodzi

j0hnath0

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 15
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 25, 2016, 11:56 »
To co zresz Aachen1970 zamiast tunczykaż Nabial?

Melvinaaa

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 27
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 25, 2016, 12:05 »
ja wole twaróg albo kurczaka, mam to samo co Aachen1970 - rzygać mi sie chce na widok puszki tuny

AmessUelma

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 10
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 25, 2016, 12:09 »
Zjedz pizze z tuńczykiem Oczywiscie, to zart.
Ale od czasu do czasu mozna.
Kombinuj tak jak pisze Melvinaaa.
możesz tez ugotować dwa jajka na twardo i rozgnieść je widelcem razem z tuna, dodać łyżkę majonezu na bazie oliwy z oliwek, albo keczup, kukurydze, groszek i wychodzi całkiem smaczna salatka.

Aachen1970

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 17
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 25, 2016, 15:18 »
tez tak robielm z ta pasta, ale z samym majonezem i do tej pory mogę to jest, ale za dużo jajek jem wiec nie chce przesadzac juztwarog, jak zostanie mięso albo ryba z obiadu to jem tojak mam sie z jedzeniem męczyć 30minut to ja dupczę taka zabawe i do tego jak idzie sie gdzieś wieczorem to z ryja wali jak z kutra rybackiego

Adrieneee

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 8
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 25, 2016, 15:29 »
Sprobuj gotować ryz na kostce rosolowej, wtedy nie bedzie mial takiego jałowego smaku.

Aachen1970

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 17
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 25, 2016, 17:08 »
zawalisty pomysl, musze sprobowac, lecz i tak wole kasze

michalklb

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 5
Ryz+tunczyk
« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 25, 2016, 20:20 »
Lub dodaj troszke vegety, super sprawa.

Tags: