Ja tez jak zaczynałem chodzić do sredniej to myślałem ze nie bede mial sil mialem juz kupować te gówna energy drink itp.
kup sobie lecetyne forte, zestaw witamin porządny np z olimpa vitamin plus, te rozne tigery,r20, red bulle to przereklamowane produkty na mnie to nie dziala wogole, i dostaje sraki po tym, kup sobie tabake i wciągaj kreski od razu pobudza kup sobie taka czerwona, a kofeinę to możesz sobie kupić w sklepie wpisz w google caffeine, ale licz sie z tym ze uzależnisz sie jak będziesz brał dużo a jak przerwiesz to organizm nie bedzie funkcjonował jak dawniej, są również inne opcje np tussipect ale to juz nie są cukierki co mozna jeść , dla porownania brałem plusz activ on zawiera kofeine, to reklama ze cie pobudzi, najbardziej mnie rusza mocna kawa rozpuszczalna kopyto jest po 2 lyzkach, tak ze serce bije szybciej ale nie ma co sie bawić ja juz odstawiłem te rozne pobudzacze bo jak przestaniesz to brac to myslisz ciagle ze zle sie będziesz czul, tak jak nikotyna wjebiesz sie to ciagle myslisz zeby zajarać wiec tylko kofeina ze sklepu + lecytyna forte albo ginko biloba i nie ma co szaleć